Met je grote bek !

Date 07-02-2012

Het is oorlog op de interwebs en de helden van het eerste uur gaan er aan!
Volgens De Menschen ligt het vooral aan de Twitters. Ik vind dat raar, dat De Menschen dat denken, want de Twitters is gewoon een medium. Een medium om met andere mensen te communiceren. Soms ook met dieren overigens (ik hartje @WillemDePoes veel).Niks mis met een lekkere fittie, of een fijne rant. Maar dreigen, ‘op de persoon spelen’ en –schuimbekt- kinderen in een volwassen ruzie betrekken, zijn walgelijk. Ik blief ze niet in mijn timeline, net zo min als ik ze blief van mijn buren of mijn collega’s.

En wie ben ik met mijn kjoete blonde hoofdje om daar wat van te vinden? Ik kan me beter druk gaan maken over mijn nagellak die aan het afbladderen is, wellicht… Maakt u zich geen zorgen, dat ga ik zo meteen ook weer vol overgave doen.

Wil alleen nog even kwijt hoe je met een grote bek (van dreiggekkies) om kunt gaan, zodat je er geen last van hebt:

HIER KLIKKEN

Ga ik nu weer lieve poessie-pics posten, dikke doegdoei!
Met je grote bek….

Jo
@Woordlab
Gaat gebukt onder een ‘Yvon Jaspers imago’ op Twitter.
Kan irl volwassen mannen aan het huilen krijgen, zonder haar stem te verheffen en doet Yoga.

deel deze site en voel je een beter mens:

deel deze site naar bijvoorbeeld twitter of nujij. klik op het icoon:
  • Webnews
  • Digg
  • del.icio.us
  • StumbleUpon
  • NuJIJ
  • YahooMyWeb
  • TwitThis
  • Facebook
  • Bloglines
  • LinkedIn

Reageer