Wie is wie

De medewerkers aan deze site in alfabetische volgorde

Bartje

Oud (is relatief en zeker zonder btw valt het nog wel mee) en zuur
Op Twitter geblocked door o.a. Paul de Leeuw en Ryan Babel
Ook al met de dood bedreigd maar reageerde daar schouderophalend op
Heeft ook wel een goede kant #schijnt
Deelt Nibb-It met Bert Brussen
Kan slecht tegen mensen met lange tenen
Is geen racist, heeft aan iedereen een hekel
Had wereldberoemd kunnen zijn maar besloot af te zien van een Nederlandse David Koresh imitatie
Heeft al eens een evangeliste uit een winkel verwijderd. [ Jenny Goeree ]
Moedermavo, strikdiploma en 2 danslessen
Salt fut

Eva

Ouder dan Bartje maar ziet er ondanks dat een stuk beter uit. Stevig wijf van binnen en van buiten. Door het leven in een net keurslijf gedwongen en voortdurend bezig daar weer aan te ontsnappen.

Op handen gedragen of gehaat door  werkgevers. Werd door een sensitivity-goeroe ooit als ongrijpbaar en niet meer te verbeteren weggestuurd van een teambuildingweekend nadat ze de net naar binnen gelepelde doperwtjes met kracht in zijn gezicht had gedeponeerd.

Recht door zee en nogal aanwezig. Heeft een zwak voor daklozen en begrip voor hoeren. Is van oorsprong Rotterdams en gaat dus met opgestroopte mouwen door het leven. Staat met beide poten stevig in de klei en weet zeker dat het grootste deel van de wereld knettergek is.

Spreekt, zeker na een glaasje wijn, vijf talen vloeiend alleen niet iedereen verstaat het. Heeft eigenlijk overal verstand van of kan in ieder geval heel goed doen alsof. Staat graag op het biljart oud hollandse havenliederen te zingen maar dat wordt niet altijd goed gevonden.

Geblockt door internetfenomenen en slijmballen. Blockt keihard en meedogenloos terug!

Hoopt ooit door Starship Enterprise opgepikt te worden

Heeft een hekel aan onopgevoede kinderen. Ja, ook aan die van u.

Herman

Besefte op z’n derde dat hij écht Herman heet, en praat sindsdien alleen nog in gebarentaal met zijn moeder. Heeft daarbij slechts één vinger nodig. Is bang voor bejaarden, en wordt later profvoetballer. Valt vooralsnog echter op de bank in slaap tijdens Champions League finales en Goede Morgen Nederland. In de voorrondes afgevallen voor Max Geheugentrainer. Kan niet schaatsen, klussen of koken. Is voor meer bloot op straat. Vindt al die eigen meningen maar niks, en is daarom voorstander van een dicatatuur. Vindt dat een te moeilijk woord. Penvriend van Jenna Jameson, al lijkt ze zijn adres kwijtgeraakt te zijn. Koppelt Twitter via Last.fm en Hyves met behulp van zijn DigiD aan Facebook en Plaxo, maar is bang voor de OV-chipkaart “want dan weten ze altijd waar je bent”. Kan een webcam met zijn tenen vasthouden, en werd ooit gebeld door Hans Meyer. Snapt niks van de wereld, en de wereld meestal ook niets van hem.

Keizer

Heeft volgens zichzelf een mening, anderen laten hem graag in die waan. Praat veel, zegt weinig, al kan dat soms ook andersom zijn.
Pleit voor zelfdenkendheid, en is zelf niet te beroerd het tegendeel in de praktijk te brengen.
Ongecertificeerd voetbalkennert, erkent alleen deBruce als goeroe, gelooft verder nergens in behalve in (club)liefde.
Heeft illusies ingeruild voor dromen, is gespeend van enige zelfkritiek en is voormalig hockeyer, volleyballer, tafeltennisser, voetballer, hardloper en hardfietser.
Niet bang, niet lief, behalve soms.
Snapt niks van Hyves, en nog minder van Twitter.
Groot kenner van het verschil tussen denken en doen.
Verder valt het allemaal best mee, behalve als het tegenvalt.

Ollie

Wanneer Ollie zich niet meer druk maakt, ongeacht of hij weet hoe de wereld in elkaar steekt, is de dag dat er een touw om zijn nek hangt.

Tuinheks

Online; ongenuanceerd, kansloos, bijdehand, eigenwijs, ongezellig, chagrijnig en vooral heel erg cynisch. In het dagelijks leven; vrolijk, hulpverlener van beroep en vreselijk sociaal. Houdt van uitersten. Zwart/wit is haar niet onbekend. Zo nu en dan een tikkeltje naïef, maar ze is van mening dat, dat gezien haar jonge leeftijd (24)  mag.  Ze stemt links, is nog minder gelovig dan een aardappel en heeft een hekel aan standaard. Woonachtig in ‘t oosten van Nederland. Ver weg van de enge randstad. Burgerlijkheid is haar onbekend. Dit alles is samen te vatten in 1 term: recalcitrant.

Amen.

deel deze site en voel je een beter mens:

deel deze site naar bijvoorbeeld twitter of nujij. klik op het icoon:
  • Webnews
  • Digg
  • del.icio.us
  • StumbleUpon
  • NuJIJ
  • YahooMyWeb
  • TwitThis
  • Facebook
  • Bloglines
  • LinkedIn